KÖPVILLKOR

BONDROMANTIK säljer nya och begagnade varor. Begagnade varor finns oftast i ett enda exemplar. Vi försöker att beskriva varans skick så noga som möjligt. Är du tveksam på kvalitén kontakta oss så försöker vi lösa detta. t.ex kan fler bilder  skickas. Du har givetvis öppet köp i 14 dagar, returfrakten står köparen själv för.

För att handla hos oss måste du ha fyllt 18år eller ha målsmans godkännande.

Priserna i webshopen visas inkl.moms och i SEK(svenska kronor)

Fraktkostnad á 65,00 tillkommer på varje order.  Dina varor skickas med Schenker eller Postnord och levereras till närmaste ombud.

 Vi försöker jobba så miljövänligt som möjligt och använder ibland begagnade förpackningar till våra försändelser. Vid byte eller retur av varor står köparen för returfrakten.Kontakta oss innan du returnerar varor! Tänk på att förpacka ev. retur ordentligt!

Om din vara är skadad vid mottagande av paket, kontakta oss genast. Du får då  returnera varan. Utlägg för frakt återbetalas samtidigt som vi återbetalar köp av varan.

 

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Via Payson har du möjlighet att betala med faktura med 30dagars kredit!

KUNDUPPGIFTER

Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt och lämnas eller säljs aldrig vidare.De sparas enbart i vårt eget kundregister. Var noga med att fylla i din e-postadress rätt så vi kan skicka din orderbekräftelse efter genomfört köp.

Du kan få avisering via sms när ditt paket är på väg. Kom ihåg att då fylla i ditt mobilnummer när du fyller i din order!